8 Ağustos 2010 Pazar

Yemek demişken..

Evet hepsi çiğ ama pişirilmek üzereler.. Kore mutfağında, teppanyaki.. Bildiğin kendin pişir kendin ye konsepti..
  not: otellerde havluyla kuğu veya kalp yapanların kalbimde hep ayrı bir yeri olmuştur. evet ben de karideslerimden kalp yaptım..

Japon mutfağında, etrafı unagiyle sarılmış somonlu sushi.. ve tabi heineken..

Evet japon yine japon mutfağı, çünkü glutensiz yemek bulmak japon mutfağında oldukça kolay. Pişirirken onu koyuyor musunuz bunu koyuyor musunuz demenize hiç gerek yok, bir çok şey zaten çiğ..
Benim etim az biraz ısıya maruz kalmıştı ama hemen yanındaki somon? not at all..
Ahtapot ile bence çiğ yemesi en zor olanıydı, kopmuyor..

Hiç yorum yok: